AgroCodlea
romana english

DESPRE NOI

produse

TRECUT:
S.C. Agro Codlea S.R.L a fost infiintata la inceputul anului 2004 ca urmare a separarii departamentelor din cadrul S.C. Codlea Arctic S.A.
Activitatea noastra a inceput de fapt la sfarsitul anului 2001 o data cu achizitionarea a 14 hectare de teren din incinta fostelor sere de stat din cartierul aradean Gradiste.
Prima noastra productie s-a realizat in cursul anului 2002 si s-a ridicat la 450 tone. Am reusit sa realizam astfel o cifra de afaceri de 150.000 euro.
In ultimul an productia totala a fost de 1.400 tone cu o cifra de afaceri de 900.000 euro.

PREZENT:
In prezent cifra noastra de afaceri este de 1.200.000 euro anual, productia de legume fiind de 1.800 tone/an. Detinem o cota de piata nationala de 4% si o cota de piata locala de aproximativ 30%.
Societatea noastra face parte din grupul de firme CODLEA. Firmele din cadrul grupului desfasoara activitati diverse cum ar fi: comert, servicii, dezvoltarea de proiecte imobiliare, consultanta financiara si de management, etc.

hala centrala2.jpgcentrala termica.jpghala sortare.jpgdn04.jpg

VIITOR:
In perioada urmatoare ne propunem cresterea cotei de piata prin marirea productiei si implicit a cifrei de afaceri prin prisma investitiilor masive care s-au realizat decursul anul 2007. 

LOCATIE:
Sediul si serele firmei noastre se afla in partea de Nord a orasului Arad, in apropierea hypermarketurilor Metro si Praktiker, la aproximativ 50 km de granita cu Ungaria.

PROIECT DIVIZARE:

Pentru a accesa proiectul de divizare face un click aici

 

 

agro codlea       agro codlea

Smarty
Web Director - istet si util Jocuri Online